Jump to content
Sign in to follow this  
IonuT

Sony lansează noile produse Hi-Res Audio din seriile h.ear şi Walkman !

Recommended Posts

7WXvwTa.jpg


 


 


 


Sony a lansat în România două noi serii de produse audio Hi-Res. Este vorba despre căştile h.ear şi dispozitivele portabile de redare Walkman din gama A20. Toate acestea vin într-o gamă variată de culori, fiind promovate şi ca accesorii de modă. Desigur, publicul ţintă sunt însă audiofilii, interesaţi de redare a sunetului la calitate cât mai înaltă.

 

Căştile h.ear on dispun de difuzoare de 40 mm care produc sunete de până la 60 kHz şi sunt realizate folosind bobine uşoare din fir de aluminiu placat cu cupru. Diafragma difuzoarelor este acoperită cu titan, iar mecanismul de pliere şi cablul detajabil sunt realiate din materiale de calitate înaltă pentru a asigura rezistenţa în timp. Căştile sunt livrate în cinci nuanţe de culoare precum: roşu-cinabru, galben-lime, albastru-viridin, roz-Bordeaux şi negru-cărbune. Nu în ultimul rând, Sony a adus şi noile căşti intra auriculare h.ear in NC, care vin în aceleaşi culori, însă care dispun de un senzor activ de detectare a zgomotului pentru a-l elimina în timpul audiţiei. Aceşti senzori funcţionează pe bază de baterii, oferind o autonomie de 16 ore. h.ear in NC sunt primele căşti intra auriculare care beneficiază de compatibilitate cu formatele Hi-Res Audio şi de filtrare a zgomotului digitală.

 

Alături de noile sale căşti, Sony a lansat şi modelele Walkman NW-A25HN şi NW-A27HN. Acestea sunt playere portabile cu capabilităţi Hi-Res Audio, care clădesc pe baza modelului NWZ-A15, lansat anul trecut. Ambele modele au în pachet căşti Hi-Res cu tehnologie de anulare a zgomotului şi dispun de tehnologiile Sony S-Master HX şi DSEE HX pentru îmbunătăţirea digitală a dinamicii melodiilor şi îmbunătăţirea fişierelor MP3 în timp real la o calitate mai apropiată de Hi-Res Audio. Şi playerele Walkman A20 sunt livrate în cele cinci culor amintite anterior.

 

rLK0LeV.jpg


 

Walkman NW-A25HN este listat în ofertele magazinelor locale la preţul de 1300 lei, NW-A27HN la 1850 lei, în timp ce căştile h.ear on şi h.ear in NC pornesc de la 800 lei.

 

 

 

SURSA: GO4IT

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×