Jump to content
Sign in to follow this  
IonuT

De ce mac ?

Recommended Posts

NJqSYVH.jpg

 

 

Aunci cand va ganditi sa achizitionati un computer, aveti doua optiuni: Mac sau PC.

 

Avantajele care le detine un Mac :

 

 

Sistemul de operare: OS X :

 

O diferenta importanta intre cele doua optiuni o reprezinta sistemul de operare: OS X este un sistem excelent. Este usor de utilizat, eficient si prezinta o interfata prietenoasa pentru user. Este complet diferit de Windows si Linux care, desi sunt sisteme foarte bune, nu confera simplitatea lui OS X. De asemenea, OS X este mai stabil si mult mai putin predispus virusarii.

 

 

Flexibilitatea sistemului de operare :

 

Presupunand ca ati avea vreodata nevoie de Windows sau Linux pentru diverse aplicatii, puteti oricand sa le instalati, in mod legal. Ceea ce nu puteti face este sa instalati un sistem OS X pe un PC. Acesta reprezinta un mare avantaj pe care Mac il are fata de PC. Multi utilizatori prefera diferite sisteme de operare pentru rularea diferitelor aplicatii. Mac va ofera aceasta flexibilitate.

 

 

Design :


CJ8wx3c.jpg

 

kZsrHS6.jpg

 

2tNKMOP.png

 

Lw6XZoH.png


 

 

Din punct de vedere estetic, Mac-ul depaseste de departe un PC, este elegant si compact si ofera sentimentul lucrului bine facut. De aceea, veti gasi ca si alti producatori s-au inspirat din designul Apple pentru produsele lor, fie ca este vorba de computere, telefoane mobile, tablete PC sau mp3 playere, iar asta spune mult.

 

 

Inovatia Apple :

 

Ati putea spune ca nu tot ceea ce Apple pretinde a fi inovator este chiar asa. Cu toate acestea, Apple ne-a adus Multi-touch, iTunes, MagSafe si altele, aspecte neintalnite la celelalte computere. Pe de alta parte, Apple si-a creat o imagine la care nu vrea sa renunte, iar acest lucru se reflecta in produsele si serviciile de calitate pe care le pune la dispozitie utilizatorilor.

 

 

Compatibilitatea perfecta cu celelalte produse Apple :

 

Produsele Apple comunica perfect intre ele. De multe ori, intalniti diverse probleme in ce priveste compatibilitatea unui PC cu un iPhone, un iPod s.a.m.d. Nu veti avea aceste dificultati cu un Mac, iar acesta este un aspect important in ziua de astazi, cand produsele Apple (iPhone, iPod, iPad) sunt tot mai prezente in vietile noastre. Daca sunteti un mare fan al telefoanelor iPhone sau daca detineti cateva generatii de iPod, cu siguranta veti indragi un Mac.

 

 

 

SURSA: www.apple.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×