Jump to content

Welcome to DEVIL

Welcome to DEVIL

Take the free tour and meet people! 馃槏

Read more

Things are going to change

Things are going to change

This year you must stay, you deserve it.

When you think things go wrong

When you think things go wrong

There is always someone who will give you a hand.

Where are you going tonight?

Where are you going tonight?

Some day we'll go back there, our secret place.

Do you remember those moments?

Do you remember those moments?

This is going to get sweet!

I really feel younger.

I really feel younger.

Maybe I'll give it a little taste.

Oh pretty mama, you're the best!

Oh pretty mama, you're the best!

I do not think I'll ever forget it, thanks.

Get Premium

Join now and get full access!

What are you waiting for?

馃き

Premium
Sign in to follow this  
SupremEuS

Superhero Mod

Recommended Posts

Acest mod este un mod pentru AMX Mod X !

Autor: SupremEuS

Descriere: Un mod care transforma jucatorul intr-un super erou cu diferite puteri care se castiga de-a lungul timpului prin acumularea de " xp " adica experienta .Instalarea este foarte simpla fiind efectuata cu ajutorul unui installer .

Deci , descarca superhero.rar de AICI . Daca dureaza putin mai mult ai rabdare ! Il dezarhivezi oriunde pe disc dupa care intri in folderul superhero unde dai dublu click pe executabilul AMX Installer . Urmezi pasii exact ca la instalarea AMX Mod X . Cand ajungi la fereastra de alegere a folderului in care vrei sa instalezi alegi " Select mod directory " . Se va deschide fereastra de selectare unde alegi HLDS\cstrike ( HLDS fiind directorul in care ai serverul) si dai ok . Executabilul instaleaza toate componentele . Daca ai o instalare mai veche a AMX Mod X - ului configuratiile se vor sterge .

Ca sa vezi daca functioneaza dai in consola serverului " amx_plugins" . Daca totul este in regula trebuie sa-ti apara acolo toate plugin-urile corespunzatoare fiecarui erou ( Anubis , Batman , Superman , Basescu 鈥tc).

Vei avea cateva comenzi in plus fata de AMX ModX-ul simplu :

路amx_shsetlevel  - ii da jucatorului un anumit nivel ( amx_shsetlevel Gigi 5 - si Gigi este trecut pe nivelul 5 superhero )路amx_shsetxp  - seteaza xp-ul jucatorului sau jucatorilor路amx_shaddxp  - adauga xp jucatorului sau jucatorilor路amx_shban  - baneaza jucatorul de la folosirea puterilor路amx_shunban  - unbaneaza jucatorul路amx_shresetxp - sterge tot xp-ul acumulat de toti jucatorii inclusive de cei care nu sunt in momentul acela pe server路say /superherohelp or /help - deschide o fereastra motd de ajutor路say /herolist - arata lista eroilor disponibili路say /playerskills - iti arata skill-urile fiecarui jucator路say /playerlevels - iti arata nivelele jucatorilor路say /myheroes - iti arata ce eroi ai ales si bindurile pe care le-ai facut路say /clearpowers - se foloseste pentru a sterge toate puterile tale ( in cazul in care vrei sa-ti alegi alti eroi )路say /showmenu - iti arata meniul puterilor in cazul in care poti sa-ti aleg eroi路say /drop  - se foloseste pentru a 鈥渁runca鈥 un eou in cazul in care vrei sa iei altul路say /whohas  - iti arata cine are eroul respective.

Acestea sunt comenzile , distractie placuta !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×