Jump to content

Followers

No followers

Information

Group

Lider Clan

Content Count

255

Birthday

10/30/1995

Last visited


Joined

 1. piTT

  Laz.on vs sG's

  Oricum nu au fost steam on..dar merge si asa :)
 2. piTT

  Laz.on vs sG's

  Laz.on vs sG's de_nuke-12-3 http://i.imgur.com/Jn7pdiP.jpg
 3. piTT

  Interviu Ovidiu!? (Gatsby!)

  Ce crezi ca ar trebui comunitati devil? Dece faci atatea pentru devil? Dece ai facut cererea de retragere si ai ramas? Dece esti pierdut in spatiu? Dece te zbati atat ? Ce te-a facut sa ramai? Dece cand zici ceva nu te ti de cuvant? Dece de cateva zile esti paralel cu viata? Dece esti prieten cu mine? Dece nu ai ascultat nimic din ce iti spuneam? Cand o sa iti vina mintea la cap? Daca ai naufragia pe o insula ce ai face prima data? Cine crezi ca e mai capabila sa fie owner Natali sau Alexandra? Spuneai ca o sa dam war-uri si nu teai tinut de cuvant.. Dece cand vorbim serios..schimbi subiectu? Ce parere ai despre mine? Spunemi ce ai face daca castigi la loto? Iti pare rau de pierdere? Esti multumit de ce ai realizat pana acum? De cine tie drag cel mai mult din comunitate? Ce ai vrea sa schimbi in materie de prieteni? Dece mai.esti prieten cu mine ? Cum.te vezi peste cativa ani? Daca ai primi o suma de bani ai da si la sarmani?(si mie) Cand spuneai ca o sa te indepartezi ai mintit... ? Pareri sincere la adresa stafului Ai lasa o prietenie pt o fata? Ai ramas pentru ca? Un scurt discurs care sai motiveze pe admini?
 4. piTT

  [Acceptat]Cerere slot Sica

  Daca ar sai luam pe toti care au slot si injura ar trebui sa nu mai fie multi cu slot...Odata ce indeplinestele conditiile eu zic sa primeasca o sansa ;) Pro.
 5. piTT

  Retragere Ovidiu!?(Gatsby!)

  Ce sa zic pacat de tine ca ai vrut mereu binele acestei comunitati,poate candva te vei intoarce si poate si eu fac la fel..Bafta la facultate si ne mai auzim :-)
 6. piTT

  Poze cu utilizatorii DEVIL.RO

  Asa de retragere(cel in camasa albastra ) http://i.imgur.com/7UjoKIG.jpg
 7. piTT

  Retragere piTTo_O*

  Nick :Laz.on # piTTo_O* Grad :General Absenta / Retragere :retragere Perioada :nedeterminata Motiv : Asa mi-a venit..Clanul o sal tin in continuare doar ca admin de pe clasic ma retrag
 8. piTT

  Evidenta piTTo_O* <3

  Nick :Willow IP :86.121.131.249 STEAM-ID : STEAM_0:0:1478365316 Timpul pe care a fost dat banul :permanent Demo/ ScreenShot/ Poze :- Motiv :no.ss
 9. piTT

  Evidenta piTTo_O* <3

  Nick :Sarma IP :84.117.214.77 STEAM-ID : STEAM_0:0:2115800332 Timpul pe care a fost dat banul :permanent Demo/ ScreenShot/ Poze :http://www.girlshare.ro/3489322129.7 Motiv :wall+aim
 10. piTT

  Cerere Slot

  Contra !
 11. piTT

  Provocare hK`T !

  Acceptat,poate dam pe seara sa vad cand ajung acasa t/c
 12. piTT

  cerere intrare clan

  Nu mai recrutam deocamdata.t/c
 13. piTT

  [Reclamatie] Slarq.

  Bai fratilor dece mai faceti ma cereri de admin daca dupa 1 sapatmana 2 renuntati?Stiti ca ati gresit dar nu recunoasteti asumati-va fratilor greselile ca doar sunt facute de voi...Si cu reclamatia este pe buna dreptate.Daca ar fi sa dam ban la toti care dau retry dupa gag ar insemna sa dam la majoritatea playerilor si cu ne alegem? Deci pro reclamatie !!!!!
 14. piTT

  Cerere Admin Twist*

  Contra,cum spune kfg stai cam mult spec...si macrou ce treaba are steamu...mai ziceam daca nu puteai sa folosesti coduri..Fiecare joaca de pe ce vrea fie steam sau non-steam ;)

Community Reputation

Recent Profile Visitors

565 profile views

There are no recent visitors to show

×