Jump to content

Followers

No followers

Information

Group

VIP

Content Count

39

Birthday

11/11/1990

Last visited


Joined

 1. Manu

  Iepurasul F...

  criminal :))
 2. Manu

  Interviu Alexandra.

  Esti sanatoasa ?
 3. Manu

  Interviu MaCrou

  Bai galateanule, de cand ai devenit bucurestean ?
 4. esti un magar

  1. Show previous comments  2 more
  2. Adrian

   Adrian

   bravo . mi-a placut poezia :)) . il mai car mult pe varu-tau la cs ?

  3. Manu

   Manu

   poate jucam amandoi sa te car eu ;)

    

  4. Adrian

   Adrian

   tu poti doar sa-mi cari arma..hahaha..si daca joci numai noaptea n-o sa mai jucam niciodata :(

 5. Manu

  Propunere TS.DEVIL.RO/MIX.DEVIL.RO

  Vrem servere de ts, mix si cs go. Spune "DA" evolutiei si nu ramane primitiv :))) PRO !
 6. Esti criminal ma:))) Mi se face mie rau cand ma gandesc cate categorii trebuiesc facute pentru un server care nu aduce nimic in plus. Ba mai mult, in trecut au fost cateva care au adus numai minusuri comunitatii. Din solidaritate pentru staff : CONTRA !
 7. Manu

  Propuneri

  De foarte mult timp forumul asta este un fel de retea de socializare. Prea putine discutii se axeaza pe "gaming". De chat nu mai vorbesc.... se discuta orice, numai de jocuri nu. De cand va stiu ati refuzat orice schimbare. Mereu ati strambat din nas. Singurul care a schimbat ceva a fost THE (asa dupa capul lui), iar atunci n-ati avut ce face si ati acceptat fie ca ati vrut sau nu. In rest, nimic, zero barat. Propuneri bune au fost mereu, dar cine sa le accepte ? N-ati facut nimic, n-ati organizat nimic, niciodata. Intrati, cititi, va dati cu parerea sau cu presupusul si asteptati. Doar la asta se rezuma actiunile voastre. Cel mai bine va pricepeti la a fi "contra", la mistocareala de 2 bani si la a copia spiritul de turma. Singurul care n-a dat doar din gura, ci si din coate, a fost Ionut. Restu' sunteti doar presupusi buni politicieni si atat. Pro ba, pro ! In special pentru prima propunere. Si dragilor, nu va simtiti lezati chiar toti ;)
 8. Manu

  Fetita fesan

  acolo unde civilizatia si educatia inca n-a ajuns. trist !
 9. Manu

  Interviu Natalia

  Daca toata viata ai dispune de cati bani vrei, ai mai studia ceea studiezi acum ? Consideri ca esti o persoana ce gandeste liber ? Ai idei preconcepute ? Dragoste sau sex ? Stiinta sau religie ? Iubesti animalele ? Ce parere ai despre oamenii tatuati ? Iti place sa risti, in general ? Cate animale a luat Moise cu el pe arca ? Dumnezeu e barbat sau femeie ? ( "tatal nostru care esti in ceruri..." ) Cea mai mare nebunie facuta pana acum ? Ai fost vreodata prinsa in timp ce faceai sex/dragoste ? Iti plac lucrurile din piele ? Cat de des te uiti la tv (ore/zi) si ce anume urmaresti ? Iti plac manelele ? Esti rasista ? Mare sau munte ? Iti plac copiii ? Baieti sau fete ? Ti-e frica de moarte ? Ce parere ai despre musulmani ? Astept raspunsuri SINCERE, si cat mai detaliate cu putinta. Multumesc !
 10. Manu

  Poze cu utilizatorii DEVIL.RO

  http://i.imgur.com/SCw7nFi.jpg http://i.imgur.com/EQPkvoS.jpg - in tineretile mele
 11. Manu

  Interviu Alexandra.

  Ce ai vrea sa schimbi la oameni ? De-a lungul timpului tu te-ai schimbat ? Continui sa o faci ? Cea mai importanta valoare morala este ..... ? Dumnezeu e alb sau negru ? Iti place sa ai multe haine ? Iti plac lucrurile din piele ? Mancarea preferata gatita in casa este ... ? Fructul preferat ? Esti rasista ? Dragoste sau sex ? Mare sau munte ? Iti place sa risti ? Sa faci chestii nebunesti ? Exemple ! Iubesti animalele ? Ai unele preferate ? Care si de ce ? Accepti criticile in aceeasi masura in care accepti complimente si elogii ? Una dintre marile tale dorinte ? Stiinta si religia. Importanta fiecareia in evolutia umanitatii, exprimata in procente. Asa, dupa parerea ta. Filme sau carti ? Istorie sau geografie ? Daca ai putea calatori in timp, unde ai vrea sa mergi ? Viitor sau trecut ? Cum te vezi peste 4, 5 ani ? Esti familista ? Iti plac copiii ? Baieti sau fete ? Ar mai fi intrebari dar tre' sa merg la somn. Am rugamintea sa raspunzi cu maxima sinceritate, detaliat pe cat posibil si sa lasi mistocarelile si ironiile deoparte. Multumesc !
 12. Manu

  Saving Private Ryan (1998)

  Esti criminal ma. Si pe asta l-ai postat, cinefilule.
 13. Manu

  Enemy at the Gates (2001)

  Acum 2 seri l-am vazut. Bun, bun, bun !

Community Reputation

Recent Profile Visitors

1,258 profile views
 • THE

×