Jump to content

Followers

No followers

Information

Group

Administrators

Content Count

279

Birthday

03/17/1980

Last visited


Joined

 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. THE

  [Respins]reclamatie "co-owner" lima

  limo stai deoparte, mai fa niste activitate ca sa iti ceri drepturile, parca am mai spus unde vad cearta intre admini, ii scot pe amandoi T/C
 3. Se pare ca e acceptat. PS. Laurentiu mai uitate odata la cerinte cerere DNS, nu mai comenta daca nu stii despre ce vorbesti, regula cu 3 luni era anul trecut. acum e vb de un averange min 4 in game tracker.
 4. PS. modelul cerere era asa : * ---- [iNCEPUT CERERE DNS - MODEL] ---- *- IP :- PORT :- DNS DORIT (gigi.devil.ro) :- HOSTAT LA :- MOD SERVER :- VECHIME SERVER :- MEDIA PLAYERILOR PE ZI :- CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE :- STEAM ONLY (completati doar daca serverul este war/mix) :INFO :----* ---- [sFARSIT CERERE DNS - MODEL] ---- * Cerinte pentru ca un server sa fie acceptata:- Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere DNS] dnsdorit.devil.ro"
 5. * ---- [iNCEPUT CERERE DNS - MODEL] ---- * # IP : # PORT : # DNS DORIT (ex: gigi.devil.ro) : # HOSTAT LA : # MOD SERVER : # VECHIME SERVER : # DETINATORI SERVER: # MEDIA PLAYERILOR PE ZI : # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE : # STEAM ONLY (completati doar daca serverul este war/ mix) : # INFO : * ---- [sFARSIT CERERE DNS - MODEL] ---- * ===================================================== La INFO* (va fi luat in considerare) completati: Varsta, localitate, ocupatie si o scurta descriere. Nu ne intereseaza istoricul de la nastere ci cateva cuvinte despre cine esti tu. Provenienta banilor pt plata hostului. Nu suntem de la politie, dar vrem sa stim sigur ca aveti bani sa platiti si lunile urmatoare. O descriere cat mai completa a experientei in domeniul cs-ului. Vrem sa ne asiguram ca viitorii parteneri sunt capabili sa isi administreze serverul. Motivul pentru care vrei sa intrii cu serverul in comunitatea DEVIL.RO si nu alta. De cand esti membru, de unde ai auzit de noi, parerea pe care ti-ai facut-o pana acum despre noi. Prin ce metode ai de gand sa populezi serverul. Asteptari de la noi. ===================================================== Cerinte pentru ca un server sa fie acceptata: Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere DNS] dnsdorit.devil.ro" Trebuie sa aiba un average de minim 4 Trebuie sa fie inscris in GameTracker.Com Trebuie sa aiba admini care sa mentina un joc placut pentru jucatori Trebuie sa fie hostat la o firma, nu hostat pe propriul PC Trebuie sa detina minim 22 Slot-uri (exceptie war/mix) Sfaturi pentru ca cererea sa fie acceptata: Alegeti un DNS cat mai simplu si usor de memorat care nu este luat de alt server din comunitate (dnstau.devil.ro) Exemple: sx.devil.ro, pgl.devil.ro, bb.devil.ro, zoom.devil.ro, ro.devil.ro ... Schimbati numele la server si reclamele de la server precum si de pe GameTracker inainte de a face cererea Benificii de care veti avea parte daca intrati in comunitate: ​DNS Gratuit: dnsdorit.devil.ro Suport tehnic rapid, sigur si promt. (pluginuri, addons-uri...) Optimizarea profesionala a serverului. Categorii pe forum + Moderator in zona respectiva. Ajutor la popularea serverului prin diverse metode Posibilitatea de a participa la evenimente si concursuri cu premii destinate pentru popularea server-ului. P.S. : ADMINISTRATORI IN MASURA SA ACCEPTE CEREREA SUNT : Alexandra | Serban | THE Success.
 6. THE

  Cereri ban Ip Swipe

  :onepointtwo:
 7. THE

  Tataee. teapa

  Nu era el, era un cont spart de master.
 8. THE

  Protectie AntiFlood (fake players)

  Foarte util, felicitari !
 9. E mai mult de citit asa ca ar trebui sa aveti rabdare pentru a citi tot ce scrie mai jos. Situatia e urmatoarea. Undeva prin Ianuarie am preluat domeniul metin2alaska.ro de la baiatul care detinea serverului. Are idul pinguin_pk si da tepe grave, in caz ca ii dati vreodata add :)). Totul a decurs bine, de la plata domeniului pana la transferul acestuia pe contul meu. Domeniul a fost la SMShosting.ro, locul in care s-a facut tichet de transfer la mine pe cont. S-au complicat tare rau lucrurile cand am promovat serverul alaska atat de mult incat de la 20 jucatori l-am adus in 3 zile la 400 jucatori. Din acest moment fostul proprietar a incercat toate minciunile posibile ca sa isi recupereze domeniul. Inclusiv amenintari, flooduri, hacking, etc. Dar nu pun accent azi pe respectivul dobitoc :)), ci pe firma si mai dobitoaca. SMSHosting mi-a cerut dovezi. Le-am dat dovezi, totul a fost ok, ca in cele din urma sa aflu ca dupa 4-5 luni de zile, defapt i-au dat domnului inapoi domeniul, dupa ce l-am achitat pe viata. Factura achitata aici: Factura 5639 Exista un tip prost de da in gropi pe nume Lucian la aceasta firma cu care pun niste poze ca sa vedeti felul in care reactioneaza: A | B | C | D Si poze legate de tichetul in care s-a discutat problema in sine:
 10. THE

  Krond - escrocherie si santaj

  Topicul este strict informativ. Luati situatia mea ca atare. Este o situatie prin care sper sa nu treceti si voi.
 11. THE

  BiLLy Teapa

  Daca crezi si nu esti sigur, atunci topicul nu ajuta pe nimeni. Inchis.
 12. THE

  Caricatura eXtreamCS.

  Hahaha, tare cureaua :))
 13. THE

  ID servicii_extream - pareri

  Tie ti-as lua, numai de-al naibii asa :))
 14. Imi dau seama ca majoritatea deja cunoasteti idul oficial de vanzari al eXtream, dar chiar s-asa sunt multe persoane care nu au incredere de teama sa nu fie pacalita. Eu unul ma bucur sa spun ca de aproximativ 3-4 ani nu s-a dat absolut nici o teapa in aceasta perioada. Am insa rugamintea sa va lasati parerea in acest topic, fiindca feedbackurile voastre ma pot ajuta in a castiga increderea scepticilor. Va multumesc. servicii_extream

Community Reputation

Recent Profile Visitors

578 profile views
×