Jump to content

REGULAMENT FORUM

Alexandra

 

1. Username/profil/avatar/semnatura
Display name trebuie sa contina nick-ul cu care jucati pe serverele Devil. User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.
Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale.
Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers *exceptie pozele prin spoiler* .
Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.
Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.
 
 

Echipa Devil isi rezerva drepturi totale de a cenzura ( posturi , semnaturi , avatare , topicuri etc ) , de a avertiza utilizatorii si de a suspenda conturile acestora daca nu sunt respectate regulile intocmai .
 
 

2. Deschiderea unui nou topic (thread)
Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic. Administratorii/moderatorii forumului au dreptul de a va muta/sterge topicul.
Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceeasi linie de subiect.
Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.
Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.

 

 

3. Reguli de postare
Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.
Post-hunt reprezinta un post care nu are un anume inteles . Spre exemplu : salut, bravo, frumos etc , cat si smileurile puse doar de dragul de a posta in acel subiect .
Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cteva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.
 

 

4. Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
Membrii ce incalca majoritatea regulamentului pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Spam sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

 

 
5. Limbaj
Nu toleram insultarea utilizatorilor forumului Devil indiferent de limba de vorbire ( engleza , franceza , rusa sau orice alta limba ) . De asemenea , provocarile la certuri/injurii sunt pedepsite cu suspendarea temporara/permanenta pe forum , suspendul fiind dat in functie de gravitatea situatiei .
Folosirea limbajului vulgar aduce de la sine suspendarea temporara/permanenta pe forum .
 
 

6. Reclama
Se poate considera reclama in momentul cand un utilizator foloseste intr-un post/o semnatura/avatar/pm ( mesaj privat ) un text de genul " Haideti toti pe cea mai tare comunitate www.asdhtr.ro " cu scopul de a atrage cat mai multi membrii pe acel site .
Nu se considera reclama cand un membru al comunitatii recomanda pagini cu scop informativ .
 
 

7. Mesaje pe PM
Mesajele care contin injurii , jigniri sau provocari adresate membrilor din staff ( Admini/Moderatori/Designeri/Lideri Clan/Slot/Owneri/Administratori ) vor fi luate in considerare pe baza unei reclamatii insotita de dovezi (printscreen-uri). De asemenea , este interzis ca membri staff-ului sa trimita astfel de mesaje intre ei sau celorlalti membri. Reclamatiile vor fi luate in considerare doar pe baza printscreen-urilor cu conversatia completa . In functie de gravitate se poate primi suspend / remove / ban pe forum .

 

*regulamentul este actualizat periodic;

 

 

Regulament Moderatori Categorie

1. Nu editati mesaje decat daca este nevoie.
2. Nu stergeti topicuri chiar daca incalca regulamentul, trimiteti-le in arhiva (sau dati Hide).
3. Nu abuzati de rank.
4. Nu dati warn sau ban unui user pe chat decat daca este nevoie.
5. Nu va credeti mai presus si nu uitati ca pentru orice faceti trebuie sa aveti o explicatie.
6. Scrieti corect din punct de vedere gramatical .
7. La editarea posturilor mentionati motivul modificarii.
8. Cand dati un warn completati campurile : Motiv , Nota pentru membru, Nota pentru moderator si completati campul Edit cu : warn si motivul pentru care ati dat warn.

 


Regulament Moderatori Global

1. Principala obligatie a moderatorilor este de a supraveghea activitatea pe forum si a actiona atunci cand este nevoie , mentinand ordinea pe forum.
2. Moderatorii global raspund pentru actiunile lor doar in fata administratorilor forumului. Eventualele sanctiuni asupra moderatorilor vor fi luate de comun acord de catre administratori.
3. Abaterile userilor/ adminilor vor fi sanctionate dupa cum urmeaza: Double Post = warn / Injuraturi = warn sau ban (in functie de gravitate)/  Reclama = ban permanent / Off-topic = warn / 3 warn-uri = ban pe forum.
4. Masurile abuzive luate de catre un moderator vor fi sanctionate, dupa o consultare intre administratorii forumului, in functie de gravitatea acesteia. Abaterile minore vor fi sanctionate cu avertisment verbal (la 3 avertismente se pierde accesul de moderator), iar cele majore pot duce la pierderea directa a accesului.
5. Regulile pentru moderatorii de categorie se aplica si moderatorilor globali.

×